Magamról

Thai Masszőr

Az eddig megélt életem során a szellemi út és a jóga filozófiája szépen és egyre fokozatosabban bontakozott ki az idő folyamán. Ahogy haladtam ezen az értékes és a tudatosság fontosságát kiemelő úton, tettem szert egyre több tapasztalatra és megértésre. Bízom abban, hogy minden megismerés, ami az előnyömre szolgált és elősegítette a fejlődésemet, hozzájárul ahhoz, hogy akivel személyes kapcsolatba kerülök, számára is biztosít és adni tud valami plusz rálátást a saját életében, segítve abban, hogy ezáltal is minél közelebb kerülhessen belső értékeihez.

Számomra fontos a mentális és testi egészség fenntartása, hogy a szellemi fejlődés folyamatos maradhasson ezen élet alatt. A tudatos figyelem minderre, fontos része az életnek, hisz testünk temploma biztosítja mindazt a lehetőséget, hogy szellemünk a lehető legzavartalanabb módon legyen képes a fejlődésre és a tökéletes kiteljesedésre. Hiszem azt, hogy a kettő egyensúlyban tartása elengedhetetlen része az életnek.
A belső egyensúly, a harmónia és az egészségünk megteremtése egy fontos cél, hisz ennek megléte vagy éppen hiánya sugárzik belőlünk a külvilág felé, mutatva azt, mennyire is vagyunk összhangban önmagunkkal.

© MAITRI.HU | Tradícionális Thai Masszázs