Egyéni foglalkozás

Egyéni konzultáció

Az élet minden területén kerülhetünk krízis helyzetekbe, amikor nem tudunk továbblépni vagy nem vagyunk képesek még látni a legmegfelelőbb megoldást. Beszélgetéseink alkalmával ezeket a helyzeteket próbáljuk meg feltárni és egy magasabb szemszögből rálátni, hogy aztán a megoldást már igazán egyszerű legyen megvalósítani az éppen aktuális dologban.

A közösen eltöltött idő alatt feltérképezzük az adott helyzet kiindulópontjait és mozgatórugóit, majd azok tudatos “elemzése” során elérjük annak feloldását / megoldását.

Testi szintű tünetek esetén kezeljük és oldjuk a blokkokat, elősegítve ezzel a gyógyulást.

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

Abban az esetben, ha egyedül nehéz, de mégis szeretnéd könnyebben megoldani az életedben felmerülő “problémáidat”, felelősséggel vagy önmagad iránt és kész a változásra, változtatásra egy adott cél érdekében.

Ha szeretnéd egy “külső szemlélő” segítségével megvilágítani az adott helyzetedet, majd együttműködve, közösen megkeresni azt a megfelelő irányt, amivel könnyebben eljuthatsz a változáshoz, egy kiegyensúlyozottabb, teljesebb élet megvalósításához, hogy aztán ezzel a segítő “lökéssel” már könnyűszerrel tudd irányítani az életedet!

A konzultáció segítséget ad:

Amennyiben időpontot szeretnél kérni, kérlek jelezd a Kapcsolat menüpontban.

© MAITRI.HU | Tradícionális Thai Masszázs