Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót!

Egészségünk megőrzése mindenki számára egy fontos szempont kell legyen. A rohanó, feszültségekktől terhelt világunkban egyre nagyobb figyelmet kell fordítanunk külső és belső egyensúlyunk megtartására.

Testünk állapota, fizikai szinten fontos tényező, hisz nem elhanyagolható, hogy milyen egészségi állapotban köszöntenek ránk a folyamatosan múló éveink. Kulcsfontosságú feladatunk lenne tehát a folyamatos figyelem önmagunkra, hogy fizika és szellemi téren is fittek és rugalmasak maradjunk.

A Tradicionális Thai Masszázs révén, megelőzhetjük a betegségeket, és rendszeres használatával karban tarthatjuk testünket, hogy a lehető leghosszabb ideig tudjunk egészségben élni.

A Thai Masszázs  speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra is hat, így a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Ezáltal oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így hosszútávon kiválóan alkalmas egészségmegőrzés céljára.

A masszázs egy olyan komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit, izmait, és ízületeit.

Nyugalom = Egészség

A nyugati masszázsokkal ellentétben itt a kezelések során nem kell levetkőzni, mivel a kezelés  kényelmes ruhában történik, és a masszázs alkalmával a masszőr nem használ semmilyen vivőanyagot sem.

A masszázs során az egész testet kezeljük. A kezeléshez hozzátartozik a kar a váll, a nyak és a fej masszírozása is. A kezelés egy -másfél órát vesz igénybe. Kezelés után ajánlott a bőséges folyadékbevitel (tiszta víz) a méreganyagok távozásának elősegítése érdekében.

Kinek nem ajánlott a masszázs:
Részleges kizáró okok:

© MAITRI.HU | Tradícionális Thai Masszázs